دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه کیک سیب نروژی |
 |
مواد لازم
برای تهیه خمیر
آرد الك شده: ۲ فنجان
بكینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
كره: ۱ دوم فنجان
نمك: ۱ چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
آب: ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند: ۱ دوم فنجان
وانیل: ۱ چهارم قاشق چایخوری
●مواد لازم برای داخل كیك:
سیب بزرگ: ۳ عدد
شكر: ۱ چهارم فنجان
رنده پوست لیمو ترش: ۱ قاشق چایخوری
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
سیب ها را پوست كنده و به ورقه های نیم سانتیمتری بریده و با شكر و پوست لیمو و آب لیموترش بپزید. وقتی پخت، آن را آبكش كنید و بگذارید كاملا" خنك شود. كره را داخل مواد خشك نموده و با نوك چنگال مخلوط نمائید و در داخل ذرات آرد مخلوط كنید ولی نباید كره آب شود. سپس آب و تخم مرغ و وانیل را اضافه كرده، مخلوط نمائید و آن را ورز دهید. سپس ۲ سوم از خمیر را در قالب گرد ۲۳ سانتیمتری كه قبلا" چرب شده بیندازید و آن را با فشار دست به شكل و اندازه قالب باز كنید. سپس مایه سیب را روی آن بگذارید. بقیه خمیر را با وردنه باز كنید و به صورت نوارهای دو سانتیمتری ببرید و این نوارها را به صورت حصیرباف روی سیب قرار دهید. سپس آن را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه بپزید
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|